Menu Sluiten

Met Stereo Installatie Genieten Van Concert

Klant, beeld en domotica. Bij Vanden Bussche maken wij u wegwijs in de wereld van hifi, multimedia en technologie. Persoonlijk advies voor uw klank- en beeldmateriaal. Totaalconfiguratie van uw klank-, beeld- en domotica instellingen en multimedia.

Bij Vanden Bussche klank – beeld – domotica maken wij u wegwijs in de wereld van hifi, multimedia en technologie.

Wij verkopen geen ingewikkelde praatjes. Wij vertellen u op een eenvoudige manier hoe u van de beste geluids-en beeldkwaliteit in uw woning, kantoor of bedrijf kan genieten.

Ook bij bouw-of verbouwplannen geeft Vanden Bussche professioneel advies. Het is beter al op voorhand rekening te houden met de installaties die u wil plaatsen. Kom eens langs met uw (binnenhuis)architect en toon ons uw plannen. Wij vertellen u welke leidingen en aansluitingen u moet voorzien.

Klank- en beeldstudio Vanden Bussche denkt met u mee.

4746625

More info

tags: Luisteren Naar Muziek – Domotica Muziek – Hifi – Internetradio – Gato Luidsprekers – 

Wenst u meer info over met stereo installatie genieten van concert kijk dan vlug op https://www.vanden-bussche.be | Met Stereo Installatie Genieten Van Concert

Televisie | Presentaties | Domotica | Muziek | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Met stereo installatie genieten van concert

home over ons producten diensten nieuws realisaties over ons wie zijn wij het bedrijf in beeld geschiedenis hifihome al jaar thuis in beeld en geluid bernhard viane heeft de muziekmicrobe van zijn ouders te pakken gekregen met stereo installatie genieten van concert vlug rendement In het sintlodewijkscollege groeit bij hem het ontzag voor zijn muziekleraardirigent paul hanoulle. Ook het talent van roger deruwe organist van de sintsalvatorskatedraal laat de jonge viane niet onberoerd Een beschouwing over met stereo installatie genieten van concert Hij zingt in het veremanskoor studeert in het nationaal radio en filmtechnisch instituut te brussel sticht met studiemakkers een orkestje en in de veranda van het ouderlijke huis doet hij wat radioherstellingen voor buren. Zijn hobby muziek laat hem niet meer los. .

.

Gegevens over Met stereo installatie genieten van concert

.